Udtalelser

Se udtalelser fra tidligere kunder:

“Når man er i hænderne på Tune, kan man kun føle sig tryg og blive lykkelig for resultatet! Han er bare så dygtig til at fange en skøn stemning. Han tog billeder af min gravide mave, da vi ventede Johannes, til vores dejlige bryllup, men også en almindelig torsdag i september, hvor han foreviger en smuk sensommeraften i solens sidste stråler med mine piger og mig. Tak Tune – endnu en gang”

 – Louise Møller

“Selvom både jeg selv, min mand og ikke mindst mine børn er mere end vant til at blive fotograferet i forskellige situationer – og telefoner, computere, Ipads osv. Bugner af diverse dokumenterede højtider, fødselsdage, ferieminder, selfies m.m, så var det alligevel med sommerfugle i maven og en vis portion blufærdighed, at vi bestemte os for, at vi gerne ville have taget billede af os fire – den lille familie – hos en rigtig fotograf.

Jeg ville gerne have nogle billede, som ikke var for opstillet eller kunstige – altså vi skulle bare se helt naturlige og lækre ud!!

Alt begyndelse er svær, men  at få fire lidt små-anspændte mennesker til at løsne op og faktisk komme til at synes, at det ligefrem var hyggeligt at blive fotograferet – det må jeg sige, er ganske godt gået. Selv min datter, som bare synes alle insekterne i græsset var meget sjovere end at kigge på linsen, blev fanget og jeg er meget glad for de billeder jeg nu har af min skønne familie.

Tak til fotografen Tune Jacob Winther, som på en eller anden måde fik det hele til at lykkedes – fantastisk.”

   –  Sabrina Harbo

“Hej Tune

1000 tak for din kæmpe hjælp i går. Vi er bare SÅ glade for at have booket dig, hvor er du bare dygtig, tålmodig og skøn at være sammen med. Du var med til at gøre vores bryllup fantastisk.”

 –  Marika Trudslev Lunding

“Da vi skulle fejre vort bryllup i sommer, var vi så heldige at Tune Jacob Winther var fotograf ved den store begivenhed. Tune var med i kirken, hvor han på diskret og fineste vis fik fanget de uforglemmelige øjeblikke, så vi har kunnet glædes over dem, hver gang vi ser på vores fotos.

Tune har en særlig evne og fornemmelse for at fange stemningen i motivet, så det bliver naturlige billeder, der ikke virker opstillede. Samtidig fangede han fine detaljer som overraskede ved gensyn. Vi var yderst tilfredse med Tunes arbejde og ville helt klart vælge ham til at forevige andre store begivenheder i fremtiden.”

–  Louise  Møller Vejen

“Ikke mindre end fantastiske billeder igen-igen Tune. Jeg ved godt at modellerne er smukke, men du forstår virkelig at gøre noget helt unikt ved omgivelserne og lyset”

–  Birgit Neldeborg Mortensen

“Jeg kan varmt, varmt anbefale Tune Winther Photography. Hyggelig og afslappet stemning og ikke mindst masser af skønne billeder.”

  – Katrine Hegelund Krogh Andersen

“Mange, mange tak for de fine, fine billeder! Vi er SÅ glade for det hele.”

 – Betina Græsdal Tanbæk.