Priser

 Portræt

Privat

Jeg tager typisk 200-300 fotos, og de bedste 20-30 af dem efterbehandler jeg i photoshop, så de bliver, præcis som jeg vil have dem – dvs. helt fantastiske billeder af dig.

Fotografierne leveres i absolut topkvalitet i højeste opløsning via et download link. Så er filerne dine, og du kan lave lige så mange print, som du vil – i præcis de størrelser du vil.

Pris: 2500 kr

Husk: 100 % tilfredshedsgaranti – hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal du intet betale.

Erhverv

Jeg har taget medarbejderportrætter hos adskillige store og små firmaer i Nordjylland. Jeg tager billederne, sørger for redigering, opsætning og indramning, så du skal bare book mig, læne dig tilbage og vente på resultatet. Ring for en god pris….

Erhvervsportrætter foregår på arbejdspladsen, så I lynhurtigt er tilbage på jeres poster

Alle priser er eksklusive moms, men inklusive rimelig kørsel fra Hjørring (ca. 30 min)

For fotos der skal offentliggøres i trykte medier eller digitalt gælder Pressefotografforbundets anbefalede tarif.

Bryllup

Det er et af livets helt store øjeblikke at blive gift – måske det største, og det skal naturligvis foreviges på bedste vis. Det er en tillidserklæring at blive valgt som fotograf til denne begivenhed, og jeg lover jer, at I er i de absolut bedste hænder, og at I bliver lykkelige for jeres fotos og jeres beslutning om at vælge mig som fotograf til jeres bryllup. Jeg fanger alle de store øjeblikke i kirken og til festen – men også mange af de små sjove episoder, man ikke lige ser.

Jeg tager 4500 kr for de første tre timer og derefter 500 kr i timen. Jeg tager typisk 1000-3000 fotos, alt efter hvor længe jeg er med, og I kan regne med minimum 500 færdige fotos fra en hel dag.

Alt leveres digitalt i høj opløsning og i absolut topkvalitet.

Alle priser er inklusive moms

Morgengave

Romantiske fotos som morgengave, er en dejlig, personlig og helt unik gave til den du elsker aller højest – på den mest fantastiske morgen. Jeg sætter det helt rigtige lys, finder de helt rigtige vinkler, poserer dig i de helt rigtige stillinger, hvor du ser helt fantastisk ud og tager 100-200 fotos, som du frit kan vælge mellem. Prisen er 2500 kr for 5 stk incl. print i str. 18×27 – eller en luksus fotobog med 20-30 billeder…En gave ALLE mænd vil blive absolut lykkelige over.

Alt foregår selvfølgelig 100 % diskret – og ingen andre kommer til at se dine billeder.

Du er naturligvis også velkommen til at tage en veninde med, der kan hjælpe med hår, makeup med mere.

Book gerne en tid et par måneder før brylluppet, så du er helt uden stress og bekymringer, og så vi har god tid, til at lave den helt rigtige fotosession.