Hvorfor portrætter?

“Det burde være en menneskeret at få taget flotte fotos af sig selv hos en fotograf, der virkelig kan sit kram og har øje for hver eneste menneskes indre såvel som ydre skønhed.

Tro mig. alle mennesker er smukke, for skønhed er ikke kun noget udenpå; skønhed er noget der stråler ud inde fra dig – og i det rigtige lys, i den rigtige vinkel og med den helt rigtige efterbehandling, vil du få nogle smukke, varige minder om dig og dem du elsker – og tidspunktet bliver aldrig bedre end netop nu, så hvorfor vente?”

   –  Tune Winther

”Alle – både mænd og kvinder – burde have et ekstra smukt og spændende foto, måske et boudoirbillede, af sig selv hængende i soveværelset som erindring om et tidspunkt i ens historie, hvor man følte sig helt på toppen.

Er man single, vil et powerbillede, hvor man er i rigtig godt humør, hængende på indersiden af hoveddøren være en daglig opmuntring. Ligesom det kan være et selvværdskick at opleve, at man kan have mindst lige så meget udstråling som de kendte i medierne.”

   – Psykolog Ebbe Krüger, Jyllandsposten 9. marts 2014

“Personligt er jeg overbevist om, at det er en fantastisk oplevelse, at blive fotograferet af en dygtig fotograf. Især for os kvinder – det er en enestående mulighed for at se os selv, som andre ser os. Det kan være svært, at se sig selv i spejlet hver dag og opretholde selvtilliden. Men at få en fotograf, der ikke ser andet end din skønhed, og som kan fange den skønhed i sine billeder, så du selv kan se den, er en fantastisk ting at opleve…..”

– Janina Scarlet, phd Psykologi

“Exist in photos – for your loved ones, and for yourself.”

– Sue Bryce, fotograf